Ulasan Buku: Undang-undang Keselamatan Industri di Malaysia: Kamal Halili Hassan dan Rozanah Ab. Rahman, 2014, Undang-undang Keselamatan Industri di Malaysia (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia, 2015)
-