Ulasan Kes: Jabatan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan lwn Sri Kamusan Sdn. Bhd. [2014] 9 CLJ 825: JABATAN KESELAMATAN DAN KESIHATAN PEKERJAAN LWN SRI KAMUSAN SDN. BHD. [2014] 9 CLJ 825 (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia, 2016)
-