Ulasan Kes: Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan & YL Lwn Berjaya Books Sdn. Bhd. & YL [2015] 3 CLJ 461: JABATAN AGAMA ISLAM WILAYAH PERSEKUTUAN & YL LWN BERJAYA BOOKS SDN. BHD. & YL [2015] 3 CLJ 461 (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia, 2016)
-