Ulasan Kes: State Government of Negeri Sembilan & Ors lwn Muhammad Juzaili bin Mohd Khamis & Ors [2015] 6 MLJ 736 (Federal Court): STATE GOVERNMENT OF NEGERI SEMBILAN & YL LWN MUHAMMAD JUZAILI BIN MOHD. KHAMIS & YL (MAHKAMAH PERSEKUTUAN) [2015] 6 MLJ 736 DAN MUHAMMAD JUZAILI BIN MOHD. KHAMIS & YL LWN STATE OF GOVERNMENT OF NEGERI SEMBILAN & YL (MAHKAMAH RAYUAN) [2015] 3 MLJ 513 (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia, 2018)
-