(untitled) (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia, 2021)
Kes ini merupakan kes rayuan di Mahkamah Rayuan pada tahun 2016 oleh perayu terhadap keputusan Pesuruhjaya Kehakiman Mahkamah Tinggi pada tahun 2014 yang telah menolak permohonan sivil perayu terhadap responden-responden. Pesuruhjaya Kehakiman Mahkamah Tinggi telah memutuskan bahawa tiada sebarang pencerobohan oleh pihak responden-responden dan pemeriksaan restoran perayu oleh responden-responden bukanlah mala fide pihak responden-responden terhadap perayu. Kes rayuan di Mahkamah Rayuan telah didengar oleh tiga orang Hakim Mahkamah Rayuan (HMR) iaitu Yang Arif Abang Iskandar Abang Hashim HMR, Yang Arif Nallini Pathmanathan HMR, dan Yang Arif Zamani A. Rahim HMR.